Kindertheater

Heel veel kinderen weten het al: in de zomervakantie moet je op donderdagavond zeker een keer naar Pierewiet. Want Ferini speelt elke zomer een andere populaire kindervoorstelling. Dit kindertheater is gezellig, leerzaam en natuurlijk hartstikke leuk! Sommige kinderen mogen zelfs meespelen in zijn theaterstukjes. Maar dan moet je wel héél hoog je vinger opsteken.

De entree voor het kindertheater is € 6,00 voor iedereen die naar binnen gaat. Dit is overigens inclusief toegang tot de buiten- en de binnenspeeltuin vanaf 16.00 uur. Op het terras van Pierewiet kun je altijd iets te eten bestellen uit de frituur, zodat je niet met een lege maag het theater in hoeft. Reserveren is sterk aan te raden want deze donderdagen zijn vaak vol gereserveerd. En vol = vol. Er is ruimte voor maximaal 50 personen.
Deze zomer speelt Ferini op de volgende dagen om 19.30:
Donderdag 13 juli
Donderdag 20 juli
Donderdag 27 juli
Donderdag 3 augustus
Donderdag 10 augustus
Donderdag 17 augustus
Donderdag 24 augustus

De titel van de voorstelling voor het seizoen van 2017 is: Ferini en het blauw dat rood was.

In een soort schuurtje zit een mannetje aan een tafel. Een blauwe tafel, dat zie je meteen. En ook de stoel waarop hij zit is helemaal blauw. En als je goed kijkt dan zie je dat hij ook een blauwe pet heeft en een blauwe das. Nou ja zeg! Kijk nog maar eens goed. De koffiepot is blauw. De klok aan de wand is blauw. Nou ja zeg! Alles is hier blauw, zo lijkt het wel. Het mannetje staat op want de postbode is gekomen met allemaal pakjes. Hij maakt het eerste pakje open! Aha…. Ik dacht het al. Een hamer! En welke kleur heeft die hamer? Natuurlijk! Je weet het al! Eén ding is wel een beetje gek… Er hangt ook een jas aan de kapstok, maar….. dat is een rode jas. Hmmm. Wil je daar meer over weten? Kom dan naar ‘Ferini en het Blauw dat Rood’ was in Theater Pierewiet in Nieuwvliet.