Kindertheater

de voorstelling van 23 augustus is uitverkocht !!!

Ferini en de Valse Noot

 

Elke donderdagavond van 12 juli tot en met 23 augustus in het Pierewiet Theater: Kindertheater ‘Ferini en de Valse Noot’.

Karos, de liedjeszanger, staat op een kistje in het park. Hij pakt zijn gitaar om een liedje te zingen. Maar dan beginnen de mensen te lachen want Karos zingt een beetje vals. Hij schrikt ervan! Halsoverkop rent hij weg. Het park uit. De stad uit. Het bos in. Diep het bos in. Hij wil nooit meer zingen. En Zarlinda, het meisje op de bank? Zij hoopt dat Karos op een dag weer terug is.

Kindertheater van Ferini is altijd een feest voor jong en oud. Dat komt door de mooie verhalen en de schitterende decors. Dat komt door de fijne sfeer in het Pierewiet Theater. (er kunnen maar 50 mensen naar een voorstelling). Dat komt ook omdat de kinderen heel actief betrokken worden bij de voorstelling. Soms mag een kind gewoon meespelen! Fantastisch dus! Leuk voor de kinderen, zeker ook zo leuk voor de meegekomen volwassenen.

Ferini en de Valse Noot is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar!

Een toegangskaart kost € 6 per persoon. Op vertoon van deze kaart mogen kinderen tussen 16:00 en 21:00 uur spelen in de speeltuin van Pierewiet. Het terras en de frituur is geopend. Een bezoek aan het theater is dus een compleet feest.

Er zijn voorstellingen op donderdag 12, 19 en 26 juli en donderdag 2, 9, 16 en 23 augustus 2018. De voorstelling begint om 19:30 uur en duurt ongeveer 40 minuten.